Ukryj komentarze(6)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Wieśniak
Chwiolek
2013-12-10 08:56:43
Ocena: 3(glosow:5)-+
Ośmiornica przed gotowaniem musi być obita najlepiej o kamień żeby niebyła twarda podczas jedzenia !!!
krzychoo33
2013-12-10 16:33:34
Ocena: 0(glosow:2)-+
Po pierwsze ona juz nie zyje, inaczej zapewne by mu uciekla. Po drugie, jak juz poprzednicy napisali, zeby mieso nie bylo gumowate osmiornice sie obija o kamien (jak na zdjeciu), albo tlucze jak bitki, lub po prostu mrozi na co najmniej dobe.
krzychoo33
2013-12-10 16:32:32
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0