Ukryj komentarze(14)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Szyderca
robek9
2014-05-25 12:22:43
Ocena: 13(glosow:15)-+
dlaczego nikt nie pisze/mówi że te "cudowne" technologie przyszły do nas z europy.Kiedyś obowiązywały restrykcyjne ,jak na dzisiejsze ,standardy Polskie i Branżowe Normy produkcji .Kiedyś kiełbasa Śląska ,Zwyczajna itp wyprodukowana w dowolnym regionie Polski zgodnie z PN smakowała podobnie , a dziś ..... eh
carlos-tga
2017-02-01 18:14:51
Ocena: 0(glosow:0)-+
Jak sobie wpadnę latem do sieczkarki albo wlezę stryjkowi pod kombajn i odetnie mi kilka kawałków mięsa z pleców to je mogę poprzyklejać? :-P fajne... no czego to w tej Ameryce nie wymyślą.... Pozdrawiam
woldo2
2014-05-28 20:53:59
Ocena: -1(glosow:1)-+
Uwielbiam takie wyrzuty. Jakiś idiota pokroju Macierewicza wrzuca nagłówek nie zagłębiając się w temat i robi z tego skandal. Ten "klej" to enzym (naturalny) który rozpuszcza kolagen zawarty w mięsie i pozwala tym samym na wytworzenie nowych wiązań. Dzięki temu nie wyrzucany połowy prosiaka do kosza a mięso wygląda estetycznie, ma taki sam smak a do tego nawet jest miększe.
stary.kocur
2014-05-26 13:02:56
Ocena: 0(glosow:0)-+
Sól drogowa też podobno jest nieszkodliwa...
C2ShadowMan
2014-05-25 20:35:06
Ocena: 4(glosow:4)-+
Ziemia może wykarmić kilkadziesiąt milaiardów ludzi. Droga żywnośc nie jest z powodu jej braku, ale spekulacji. Spekulacje cenami. Brudasy na giełdach bez pracy wciskają guziki. Żywność się psuje, bo jest droga.
stary.kocur
2014-05-26 13:05:25
Ocena: 0(glosow:0)-+
Kiedy byłem młodszy mięsa nie trzeba było kleić, wędliny miały smak a pieczywo było z prawdziwej mąki. Pomidory nie puszczały kiełków w owocu a z kurczaka przy smażeniu nie wyciekały litry żółtej wody
robek9
2014-05-25 12:22:43
Ocena: 13(glosow:15)-+
dlaczego nikt nie pisze/mówi że te "cudowne" technologie przyszły do nas z europy.Kiedyś obowiązywały restrykcyjne ,jak na dzisiejsze ,standardy Polskie i Branżowe Normy produkcji .Kiedyś kiełbasa Śląska ,Zwyczajna itp wyprodukowana w dowolnym regionie Polski zgodnie z PN smakowała podobnie , a dziś ..... eh
Liberte
2014-05-26 21:38:22
Ocena: 1(glosow:1)-+
... a dziś jest standaryzacja europejska i np. marchewka jest owocem a wędzenie tradycyjne jest gorsze od chemicznego. Całe stano norm unijnych dopuszczających produkt (głównie przemysłowy)jest poniżej wymagań stawianych przez PN z lat 70. Podobno w dawnej Polsce władza wiedziała najlepiej co jest dobre a teraz cała europa nie tylko tak sądzi ale na siłę uszczęśliwia ludzi bzdurnymi regulacjami.
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0