Ukryj komentarze(1)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
Karolu69
2016-09-01 09:30:27
Ocena: 1(glosow:1)-+
Normalka. Dyrektywa UE w sprawie kontroli połowów, mówi jedynie o wzrokowej kontroli mięsa ryb. Nie ma czegoś takiego jak badania laboratoryjne. W przypadku ryb nie da się utrzymać takich samych procedur jakie obowiązują w np. przy wieprzowinie. Jak dla mnie market nie zawinił, bo niby co miał on zrobić. Jeśli kupuje się ryby całe (nie patroszone), to jest szansa zakupu ryb skażonych pasożytami. Ponoć co 10 dorsz z Bałtyku ma pasożyty. Na pocieszenie dodam, że wystarczy to usmażyć i po problemie. Absolutną pewność daje pozostawienie mięsa w -10*C na co najmniej 3 doby.
Karolu69
2016-09-01 09:30:27
Ocena: 1(glosow:1)-+
Normalka. Dyrektywa UE w sprawie kontroli połowów, mówi jedynie o wzrokowej kontroli mięsa ryb. Nie ma czegoś takiego jak badania laboratoryjne. W przypadku ryb nie da się utrzymać takich samych procedur jakie obowiązują w np. przy wieprzowinie. Jak dla mnie market nie zawinił, bo niby co miał on zrobić. Jeśli kupuje się ryby całe (nie patroszone), to jest szansa zakupu ryb skażonych pasożytami. Ponoć co 10 dorsz z Bałtyku ma pasożyty. Na pocieszenie dodam, że wystarczy to usmażyć i po problemie. Absolutną pewność daje pozostawienie mięsa w -10*C na co najmniej 3 doby.
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0