Mięso wieprzowe garmażeryjne w rzeczywistości w 60 proc. składało się z mielonego indyka, a tatar wołowy miał znaczący dodatek wieprzowiny.
Ukryj komentarze(2)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż

Szyderca
beeveer
2017-12-13 19:12:00
Ocena: 0(glosow:0)-+
Jak to w masarni: kierowniku, dosypujemy dziś do parówek trociny albo makulaturę?
no coś ty
za drogo wyjdzie.
gordonthompson
2017-12-13 18:34:48
Ocena: 0(glosow:0)-+
W końcu się za to wzięli. Mój znajomy, były piekarz, opowiadał jak dostawał 10 groszy od bułki więcej, jeśli były "puchate" - nie ma sprawy, łyżka magicznej chemii do ciasta, klient nasz pan.
główna

Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.