Ukryj komentarze(32)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
Suzzi86
2018-02-09 19:04:41
Ocena: 7(glosow:7)-+
taaaa... jakby "nasze" pączki nie były głęboko mrożone :D może te z małej cukierni są robione z pasją, ale te na skale przemysłową to już raczej z rozpędu
Townsville
2018-02-12 00:42:17
Ocena: 0(glosow:0)-+
W masowej produkcji jedno i drugie gowno warte. My lubimy paczki a w USA wola donaty. Faktycznie qurwa wiocha.
frajersearcher
2018-02-10 00:10:14
Ocena: 0(glosow:0)-+
Teraz przyrownaj rzeczy, ktore maja znaczenie. Wlasnie. Szachmat.
ALBERCIKPLEYBOY
2018-02-09 18:54:54
Ocena: 4(glosow:4)-+
jak już to Donut jest polski
cavefalcon
2018-02-10 00:11:11
Ocena: 2(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
Hugo_Mineta
2018-02-09 18:49:07
Ocena: 4(glosow:4)-+
Gratauluje tym którzy napchali sie pączkami z dyskontów za 40 gr sztuka. Skład tych pączków to groza.
paulinka_siksa
2018-02-09 18:35:20
Ocena: -1(glosow:3)-+
komentarz usunięty przez moderatora
I-szyNos_wPL
2018-02-09 18:55:24
Ocena: -4(glosow:6)-+
komentarz usunięty przez moderatora
elkomaro
2018-02-09 19:00:30
Ocena: 2(glosow:4)-+
Ta, hooyem do szczania
ericsson82
2018-02-09 22:19:47
Ocena: 1(glosow:1)-+
i-szynos tak jestes najgorszym scierwem!!! ciebie powinno sie do utylizacji dac!!!!
I-szyNos_wPL
2018-02-09 18:31:33
Ocena: -9(glosow:15)-+
komentarz usunięty przez moderatora
elkomaro
2018-02-09 19:50:36
Ocena: 1(glosow:3)-+
Masz niepełne informacje, dorabia jeszcze w bajzlu w wolnych chwilach
elkomaro
2018-02-09 18:17:54
Ocena: 0(glosow:2)-+
Poyebało Cię. Tu żartem o pączkach!a Ty pierdolisz o pisiorach. Zluzuj rów
I-szyNos_wPL
2018-02-09 18:29:38
Ocena: -2(glosow:6)-+
komentarz usunięty przez moderatora
elkomaro
2018-02-09 19:02:34
Ocena: 0(glosow:4)-+
Ty z kolei lewy jesteś
elkomaro
2018-02-09 18:19:03
Ocena: 0(glosow:0)-+
W tym przypadku paczek rzeczywiście kładzie Donata na cycki
djsmiglo
2018-02-09 21:03:42
Ocena: 0(glosow:0)-+
masz racje pracowałem w piekarni nie użyje nazwy i lokalizacji nie będę im szkodził po to trudna branża. Ale w małych piekarniach-cukierniach też używają chemii. A to makowca do nadzienia używa się okruchów z resztek ciast. Albo kremów z poprzedniego dnia. Smacznego
Cieszmy się z naszych polskich madek, bo te z importu są o kilka klas gorsze, jak widać.
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0