Ukryj komentarze(7)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
homo_sapiens
2024-05-25 12:33:29
Ocena: 3(glosow:5)-+
No niech już Wam będzie. Jeśli skacze, ale się nie przemieszcza, to zadek proboszcza ruchającego żabę.
homo_sapiens
2024-05-24 12:24:30
Ocena: 2(glosow:2)-+
Istnieje łatwa praktyczna metoda identyfikacji. Jeśli jesteśmy na łące, polu itp. i widzimy, że coś skacze, to: jeśli skacze na czterech łapach, to królik albo zając; jeśli skacze na dwóch łapach, to kangur. Proste.
Ginka_Beer
2024-05-24 12:32:41
Ocena: 3(glosow:3)-+
A jeśli na łące widzimy,że coś skacze, ale się nie przemieszcza, to nie jest to ani zając, ani królik, tylko zadek ruchającego proboszcza -)
homo_sapiens
2024-05-25 12:33:29
Ocena: 3(glosow:5)-+
No niech już Wam będzie. Jeśli skacze, ale się nie przemieszcza, to zadek proboszcza ruchającego żabę.
RonaldB
2024-05-24 10:10:08
Ocena: 1(glosow:5)-+
Najbardziej łykowate mięso ma zając, kóry na dodatek jest cały w buraczkach...
Ginka_Beer
2024-05-24 09:59:35
Ocena: 2(glosow:6)-+
Pomimo, iż oba gatunki należą do jednej rodziny różnią się miedzy sobą nie tylko wyglądem, ale również jakością mięsa. Podstawową różnicą jest kolor mięsa. Surowiec pozyskany od zająca charakteryzuje się ciemniejszą barwą z większym udziałem koloru czerwonego. Mięso królika jest jasne i zaliczane jest do mięs białych. Mięso pozyskane od zająca charakteryzuje się wyższą zawartością białka w porównaniu z królikiem hodowlanym (tabela 1.). Królik dziki charakteryzuje się największą zawartością tłuszczu. Mięso pozyskane od królika charakteryzuje się wysoką przyswajalnością białka na poziomie 90 %.
Absurdy polecane przez Wiocha.pl
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0