Ukryj komentarze(78)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
Sebrof
2012-09-05 13:45:28
Ocena: 12(glosow:16)-+
A sanepid to od czego jest?? Wiedzą jakie są praktyki "restauratorów" i nic z tym nie robią. Dopiero jak przyjdzie do nich pani z telewizji z nagraniem, to pojawia się wielkie oburzenie.
BaSsoHoLiCs
2012-09-11 21:53:44
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
robszefler
2012-09-07 14:52:08
Ocena: 1(glosow:1)-+
tak tylko, że nie tylko nad morzem tak jest bo w całej Polsce jest takie jedzenie
ja w Gdyni znam dużo restauracji gdzie jest dobre jedzenie bo robią je przy ludziach a nie gdzieś w kuchni a jak chcecie sprawdzić czy jest dobre to proście o mało sosu wtedy jedzenie jest lepsze i macie pewność,że św
robszefler
2012-09-07 14:53:32
Ocena: 0(glosow:0)-+
rzykam ?
naucz sie pisać
gerwazy192
2012-09-06 20:19:59
Ocena: 0(glosow:0)-+
Pracowałam tak to wiem, sałatka jest podawana 3 dni od momentu obrania warzyw, czwartego trafia na obiad dla obsługi, obierak to zaiste palarnia. Serki itp z zimnego bufetu odzyskiwane były na zmywaku, a niezapowiedziana kontrola sanepidu była wiadoma na 2H przed rozpoczęciem. To i tak dobre warunki
misiamiszka
2012-09-06 18:09:00
Ocena: 3(glosow:3)-+
Ta "smażalnia ryb" znajduje sie w Kołobrzegu niedaleko molo. Kupiłem tam schabowego który był zielony w środku i wygladał jakby z ślimaka zrobiony. Zniesmaczony tym zakupem swoistą wiocha. Wylałem ketchup na stół wysypałem frytki na podłogę a kotleta posiekałem aby nikt inny go nie zjadł :
gerwazy192
2012-09-06 20:22:35
Ocena: 3(glosow:3)-+
A oni go pozbierali i przerobili na mielonkę do hamburgera, bez złudzeń kolego tam się naprawdę nic nie marnuje
gerwazy192
2012-09-06 20:23:55
Ocena: 0(glosow:0)-+
Wciąż aktualny, zapewniam
kwiatekParis
2012-09-06 13:59:06
Ocena: -1(glosow:1)-+
Pamietam kiedys bylam nad jeziorem Bialym i barmanka przyniosla nam popsute jedzenie i sie jeszcze ze mna sprzeczala ze ich produkty sa swieze ze to ja cos wymyslam bleeeeee
barbarzynca1
2012-09-06 08:38:41
Ocena: 2(glosow:2)-+
...to ja serdecznie podziękuję za takie jadło! Wsadźcie go sobie w d.....(do lodówki) XD
jarek3460
2012-09-06 02:11:07
Ocena: 0(glosow:2)-+
To było w Kołobrzegu i nawet wiem gdzie, dobrze że tam nie jadłem. Już wolę sam sobie złowić i usmażyć rybę. Lin w śmietanie polecam, świeży, nie czyszczony starą ścierką.
Aż szkoda mi się przyznawać w jakim mieście żyję, jaki kit się wciska ludziom aby trochę zarobić.
krzysztofm1985
2012-09-06 01:28:02
Ocena: 0(glosow:2)-+
Olej toksyczny, wszystko trujące, tylko tyle umie sanepid powiedzieć i c_h_u_j_a więcej robi!!! Niedawno była afera z solą drogową, która była rakotwórcza. Teraz sprawa ucichła i mogę się założyć, że dalej dodają ją do produktów spożywczych.
robb
2012-09-05 22:59:09
Ocena: 2(glosow:4)-+
Kurcze, a ja pracowałem w kebabie i Turek jak kapusta czy inna sałatka zaczynała walić kiszonką brał ją w palce i z grymasem mówił do śmieci i szła do śmieci. Nie wszędzie tak jest, ale nad morzem to wiadomo sezon i nikt nie liczy na stałych klientów, bo zmieniają się każdego dnia.
Msciciel9876
2012-09-05 22:16:48
Ocena: -1(glosow:1)-+
też pracuje w smażalni ryb ale śląsku .. i niestety jak to zobaczylam to zdębiałam ...nie wszedzie się tak postępuje jak na tym filmie.
Diablica_13
2012-09-05 20:56:58
Ocena: 0(glosow:6)-+
Magda Gesler nawet nie pomorze
prowokacja13
2012-09-05 21:06:07
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
prowokacja13
2012-09-05 21:11:19
Ocena: 3(glosow:7)-+
Nawet nie Mazowsze...
tomekkacz74
2012-09-05 20:08:37
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez moderatora
Mundzio84
2012-09-05 18:01:44
Ocena: 2(glosow:4)-+
Prawda na to jest uniwersalna.Gdybyśmy wieli zawsze co TAK NAPRAWDĘ jemy, z czego i jak to jest robione, podejrzewam że zrezygnowalibyśmy z 2/3 produktów.Grunt, żeby się tylko nikt po tym nie pochorował i nie zgłosił (bo tylko tego się boją) i jest gitara.
przesmieszne
2012-09-05 17:33:13
Ocena: 2(glosow:4)-+
po co piep@rzyć o rządzie? znasz skład i sposób wytwarzania żarcia w McDonald's, KFC i tym podobnych chłamach? Fortuny nie wyrastają na filantropii ale na rżnięciu konsumenta
skyrecorder
2012-09-05 16:33:34
Ocena: 1(glosow:3)-+
to nie prawda że tylko nad morzem! wszędzie tak jemy w każdej restauracji nic się nie marnuje!
przesmieszne
2012-09-05 17:29:13
Ocena: 1(glosow:3)-+
oczywiście że tak jest wszędzie, nie wiem czym tu się podniecać, tak było, jest i będzie, amen
Aleksandra.93
2012-09-05 15:05:58
Ocena: 3(glosow:7)-+
Ciężko nie przyznać Ci racji...
natasza412
2012-09-05 14:08:17
Ocena: 0(glosow:6)-+
najlepsze hamburgery sa w uk miesko grilowane solidny kawalek o dobrej jakosci i zajebistym smaku surowki za szyba wybierasz jakie chcesz a nie z mikrofali jak w gownianych barach w pl do tego mieso wyglada jak gowno i c*ujowo smakuje
miedzianek
2012-09-05 20:45:33
Ocena: 1(glosow:3)-+
Wiesz dlaczego? Bo durnota jest dla mnie przepis dot. zapowiadania sie sanepidu-z 2tygodniowym wyprzedzeniem. Taki wlasciciel restauracji ma czas na sprzatniecie. To chory przepis,bo w sklepach czesto i gesto leza przeterminowane rzeczy,a jak sanepid ma wpasc to to gdzies na chwilke wynosza...
Ecstasy240
2012-09-05 13:27:00
Ocena: 0(glosow:6)-+
Pracowałam na podobnej kuchni tez była masakra. każdy łoże jak może.
martenscool
2012-09-05 12:33:13
Ocena: -2(glosow:2)-+
A co to jest "SZOK" i dlaczego mamy go jeść nad morzem?
FrankEinstein
2012-09-05 11:24:48
Ocena: 3(glosow:11)-+
Palec w dupę i wąchać..zamiast jeśc nad morzem!!! Kur.a niech te zachodiopomorskie buraki to żrą!!
prometeush_83
2012-09-05 10:35:34
Ocena: 3(glosow:5)-+
było już :/ ocena:32 , jakim cudem to się pokazało na głównej ?
Absurdy polecane przez Wiocha.pl
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0