Komentarze użytkownika niunia_tatusia
Szyderca
niunia_tatusia
2013-12-14 22:51:41
Pokaż absurdOcena: 0(glosow:0)
Potwierdzam i ja.Norma-nic nadzwyczajnego.Żadne promocje i przeceny tu nie graja roli.Żadne kategorie mięsa(to zupełnie inna bajka-mięso niższej kategorii również musi być świeże). Wrzód czy tam ropień(jak zwał tak zwał) może znaleźć się gdziekolwiek i niekoniecznie musi być wykryty przed sprzedażą.Koleś kupił mięcho w kawałku.Pech chciał.....Swoją droga-fuj i ble,ale schabowego bym zjadła ;-)
Szyderca
niunia_tatusia
2013-12-14 23:00:34
Pokaż absurdOcena: 0(glosow:0)
bezpieczna123....renia 161 ma rację.Koleś chciał schab w całości a nie w plasterkach.Wyobrażasz sobie może w jaki sposób zbadać każdy schabik,szynkę czy karkówkę, która ma być w całości a nie zmielona lub pokrojona na jakieś gulaszowe? cała świnka była zdrowa.Ropień to żadna nadzwyczajna nowość a badanie,któremu jest poddawana partia mięsa to na bank nie jest to OB czy CRP ;-)
Szyderca
niunia_tatusia
2013-12-14 23:06:42
Pokaż absurdOcena: 0(glosow:0)
szyderca-na bank nie pobiera się krewki kazdej śwince wyliczając granicę dla infekcji/stanu zapalnego ;-) Zwykły wrzód-jak masz i Ciebie boli, to wiesz,że masz a świnka jak ma powiedzieć? no a na poważnie- takiego wrzoda trudno wykryć.Zanim zdąży urosnąć do rozmiarów,które zdeformują mięsień najczęściej już pęka ;-) Żadne rzeźnik ani weterynarz tego nie wykryje,póki się na to nie natknie.
Szyderca
niunia_tatusia
2013-07-18 19:13:46
Pokaż absurdOcena: 0(glosow:2)
Oooo,ma New Rocki na girach :-)
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0