że nogi są zielone odpowiedziała że termin ważności jest jeszcze dobry...
Ukryj komentarze(47)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
arcimen
2014-06-28 17:59:29
Ocena: 88(glosow:96)-+
To mięsko ma taki kolor bo jest pakowane w atmosferze ochronnej ,gaz który wypełnia pojemnik
powoduje ze mięso przy kontakcie z folią tak się zachowuje . po rozpakowaniu wraca do normy . Myślałem kiedyś podobnie Ale Discovery Channel Polska mnie uświadomiło :D
redvipera
2014-07-01 01:38:28
Ocena: 0(glosow:0)-+
Tepe szczaly to jest zwykle zasinienie.Jak sobie w noge czyms walniesz to sobie siniaka nabijesz a w rzezni jest to samo tna setki kurczakow i rzucaja do pojemnikow wiec sie te nogi moga lekko pobijac i na niektorych takie lekkie siniaki moga sie pokazac zwlaszcza jak nozka ma cienka skore to przeswituje.Kup sobie je nastepnym razem i rozetnij i zobacz zanim cos tak glupiego wymyslisz.
szatanoslaw
2014-06-29 18:05:38
Ocena: 2(glosow:2)-+
Mięso tak się zachowuje przy kontakcie z folią, czy podkładką, a kurczak naturalnie żółknie.
C2ShadowMan
2014-06-29 11:57:11
Ocena: -1(glosow:1)-+
to nie mięso zielone, a kolor folii
Beszczelny
2014-06-29 01:49:33
Ocena: -4(glosow:6)-+
Dzieci w afryce z głodu umierają a Ty wymyślasz. W dupach się poprzewracało od tego dobrobytu.
konrad8600
2014-06-28 22:56:56
Ocena: 1(glosow:3)-+
Zielone bo myte ludwikiem
misiek2004
2014-06-29 09:51:22
Ocena: -2(glosow:8)-+
No, rzeczywiście się nie znałam. I tylko dlatego przez pół roku na początku małżeństwa kupowałam śmierdzące (ZAWSZE) piersi z kurczaka w biedrze, którą mam najbliżej. Potem raz kupiłam na bazarku i zobaczyłam, jak powinno pachnieć mięso. Od tej pory ani razu nie kupiłam surowizny w żadnym supermarkecie.
Asmodei
2014-06-29 12:39:54
Ocena: -2(glosow:6)-+
Chyba zwyczajnie nie wiecie jak ma wyglądać i pachnieć świeże. Misiek ma racje, ale minie jeszcze mnóstwo czasu zanim ludzie pójdą po rozum do głowy. Na szczęście większość naszego społeczeństwa już się przekonało, że nie kupuje się w biedronce warzyw i owoców kiedy jest na poszczególne sezon.
guliguli17
2014-06-28 20:30:58
Ocena: -13(glosow:19)-+
Kto normalny kupuje mięso w biedronce?
paszczur01
2014-06-28 20:01:28
Ocena: 7(glosow:11)-+
ale bzdury pleciesz. Firma w której pracuję dostarcza mięso z kurcząt do 1/3 DC Biedronek w kraju. Bredzisz jak potłuczony
Asmodei
2014-06-29 00:54:23
Ocena: 0(glosow:0)-+
Jakbyś umiał czytać i liczyć to wiedziałbyś, że 80% ogółu to 4/5 całości w związku z czym zostaje jeszcze 1/5 - do której się zalicza firma w której pracujesz. Wystarczy poczytać etykietki Każda partia mięsa z innego pochodzenia. Nie wspomnę o procederze ponownego etykietowania mięsa któremu się skończył termin ważności.
misiek2004
2014-06-29 09:57:56
Ocena: 0(glosow:0)-+
Słyszałam o tym. Obrzydlistwo! Dlatego zawsze trzeba brać paragony. Jak będzie śmierdzieć, to zwracasz i już. A jak się powtarza, to sanepid nasyłasz. Ja się parę razy nacięłam w sieci Społem pod Halą Mirowską. Wszystko tam mają stare i zarządzanie rodem z PRL. Raz wywaliłam do kosza mięcho za 50 zł, bo głupia paragonu nie wzięłam...
C2ShadowMan
2014-06-29 11:55:48
Ocena: 3(glosow:3)-+
Rozumiem, że u konkurencji sameme polskie produkty, a szczególnie w tym polskim markecie co sa najwyższe ceny, a mięso z Hiszpanii?
HakanSzwili
2014-06-28 18:22:22
Ocena: 25(glosow:29)-+
To nie jest zepsute mięso , tak się dzieje jak mięso ma styczność z folia która jest owinięte , normalne dobre mięso
BlackRose2
2014-06-28 18:19:17
Ocena: 6(glosow:8)-+
A co ma niby zrobić taka kobieta, zwykły szeregowy pracownik? Widzi, że jest tak jak nie powinno i robi to co jej kierownik każe.
bleblezuza
2014-06-28 22:22:35
Ocena: 3(glosow:3)-+
Pakowałam kiedyś zamówienia w pewnej restauracji. Dostałyśmy nieświeże ogórki (z dobrą datą). Zgłosiłyśmy to. I tylko nam się oberwało. A i tak kazano nam to pakować. Od tamtej pory wiem, że 'nadgorliwość gorsza od faszyzmu'.
hifi1231
2014-06-28 18:06:26
Ocena: -6(glosow:14)-+
Bez hejtu do biedronki, ale kurde STARE fioletowe mięso widziałem tam wiele razy, sam raz niestety też kupiłem. Kurczaki są stare i ohydne. Mleko kupiłem, termin jeszcze 10 dni a one stare i dupa, polowa paczki płatków poszła do śmieci. A idź pan w ch... z tą biedronką.
perun12345
2014-06-29 07:58:21
Ocena: 1(glosow:3)-+
asmodei chyba Portugalczykom -.-
misiek2004
2014-06-29 10:08:34
Ocena: 0(glosow:0)-+
Nie wiem, czemu cię minusują. Przecież to truizm, że mięso z biedry bardzo często śmierdzi. Podobnie jak mięso z każdego innego marketu. Nie kupuje się paczkowanego mięsa. NIGDY. Bo prawdopodobieństwo, że jest nieświeże wynosi jakieś 80%. Ja wiem, że społeczeństwo jest biedne, więc nie ma innego wyjścia, niż tam kupować (sama czasem kupuję, tylko nie mięso) i się obraża, jak ktoś coś powie, ale nie oszukujmy się...
Asmodei
2014-06-29 12:33:41
Ocena: -1(glosow:1)-+
perun; jakbyś nie widział biedronka przeniosła swoją główną siedzibę do Holandii co znaczy, że teraz Holendrom napychasz kieszeń. Tym samym Holendrom co jawnie nazywają Polaków od bydła i to nawet w spotach wyborczych. Dług publiczny nie rośnie z powietrza jak w gospodarce brakuje pieniędzy to trzeba je pożyczyć, a markety wywożą mnóstwo pieniędzy bo Polacy są tacy sprytni. Lepiej dać zarobić sąsiadowi, bo on też da wam zarobić, ale nie lepiej się na niego wkurzać bo ma lepszy samochód od nas.
perun12345
2014-06-29 14:08:44
Ocena: 1(glosow:1)-+
To że przenieśli siedzibę, nie zmienia faktu, że właścicielem jest Portugalczyk.
A jakoś mięsa paczkowanego zależy od firmy która je dostarcza, a nie sklepu. Po za tym nie w każdym sklepie jest tak samo, wszystko zależy od kierownika.
arcimen
2014-06-28 17:59:29
Ocena: 88(glosow:96)-+
To mięsko ma taki kolor bo jest pakowane w atmosferze ochronnej ,gaz który wypełnia pojemnik
powoduje ze mięso przy kontakcie z folią tak się zachowuje . po rozpakowaniu wraca do normy . Myślałem kiedyś podobnie Ale Discovery Channel Polska mnie uświadomiło :D
Vladimir__Putin
2014-06-28 15:35:41
Ocena: -6(glosow:6)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
DeeDeeLinka
2014-06-28 14:54:59
Ocena: 12(glosow:22)-+
Przyjdź do mnie do sklepu osiedlowego - jak zwrócisz uwagę, że mięso śmierdzi, to jeszcze Cię zwyzywają od gówniarzy i że się na handlu nie znasz. A jakiś czas temu na stoisku mięsnym była kolejka, kasjerka powiedziała, że pani Krysia zaraz wróci bo poszła wyrzucić śmieci. Pani Krysia wróciła, stanęła za ladą z pytaniem "Co podać?" - nawet nie umyła rąk ani nie założyła rękawiczek. Większość stwierdziła, że jednak przyjdzie jutro. Prawda taka, że mają klientów w doopie i patrzą żeby sobie wybrać coś lepszego i oby sklep był na jak najmniejszym -.
alesprinter
2014-06-28 21:27:31
Ocena: 0(glosow:2)-+
Do sanepidu podaj
albizabijaka
2014-06-28 15:05:26
Ocena: 0(glosow:0)-+
Dokładnie Świebodzicka biedronka
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0