lub  Dołącz
Wiocha.pl - Absurdy polskiego Internetu
Bo karmią nas takim gó*nem. Co ich obchodzi zdrowie człowieka ważniejsza jest kasa
główna
Dla czego tyle ludzi umiera na raka ?YTPlay
Dodano: 23.06.2015, 08:37:00   przez: PO_chwa
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 162  Zgłoś nadużycie
Ukryj komentarze(44)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
 Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Rapunzel
2015-06-23 12:25:51
Ocena: 14(glosow:30)-+
jak ktoś pisze "dla czego" to już wiem co ma do powiedzenia...

sileent
2015-06-27 15:37:05
Ocena: 2(glosow:2)-+
Ale ja jako gospodarz swojego sprzedać nie mogę... bo by mnie zamknęli.

kacha.74
2015-06-27 10:59:16
Ocena: 0(glosow:0)-+
ktoś tu "zwalniał się" z lekcji języka ojczystego...

Zubkownik
2015-06-25 09:02:55
Ocena: 0(glosow:2)-+
gdyby ludzi było by stać kupowali by z wiejskiego chowu itp itd ale zwłaszcza w Polsce są tak bidni że kupuje się jak najtańsze żarcie.Producent zaś żeby być konkurencyjny obniża ceny a nie jest przecież instytucją charytatywną - dlatego rozkwit takich wynalazków.

kotorzer
2015-06-25 03:08:45
Ocena: 2(glosow:6)-+
jakim gównem? przecież oni wstrzykują zwykłą wodę :)

MAREKBARBUS
2015-06-25 00:47:05
Ocena: 1(glosow:1)-+
AKADEMIA PANA KLEKSA,A KIEDYS TO BYLA BASN KTORA STALA SIE FAKTEM,TAM BYLA POMPOWANA KACZKA

zonkumariano
2015-06-25 00:23:21
Ocena: 3(glosow:5)-+
komentarz usunięty przez moderatora

Schwab
2015-07-01 00:03:51
Ocena: 0(glosow:0)-+
Depopulacja? Z ktorej strony? Dzicy muzułmanie średnio 5 dzieci na rodzine.

stearate
2015-06-24 21:55:53
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

Lisek85
2015-06-24 18:47:14
Ocena: 2(glosow:2)-+
Prawda jest taka że niestety większość żywności taka jest polepszacze polepszacze nie ważne grunt by się sprzedało i smakowało a czy to zdrowe nie ważne grunt że na koncie się zgadza

galka666
2015-06-24 17:47:19
Ocena: 2(glosow:4)-+
"dla czego" w sensie w imię czego ludzie umierają na raka?

GolfKarol
2015-06-24 16:55:39
Ocena: 0(glosow:4)-+
LUDZIE LUDZIE naprawde już teraz ... zesrałem sie w gacie jak siedziałem na wiocha.POMOCY co mam robic ???? Licze na was

geniuszczura
2015-06-24 16:47:57
Ocena: -3(glosow:3)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

geniuszczura
2015-06-24 17:44:30
Ocena: -4(glosow:4)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

mirga
2015-06-24 16:14:07
Ocena: -4(glosow:4)-+
"Dla czego"? A no "dla tego" że Ty mając jakąkolwiek formę, też byś ciął po kosztach i kombinował na prawo i lewo. Po mojemu to jet po prostu woda, widziałem wcześniej takie rzeczy w TV. No ale TV kłamie, więc może masz rację i jakiś szajs wstzykują, a później takie matołki jak Ty dostają od takiego kuraka raka

caleanka
2015-06-24 14:28:22
Ocena: 2(glosow:6)-+
"kasa" to mysl przewodnia polskich producentow, na moralnosci i etyce, jeszcze nikt w Polsce nie zarobil...

nissin
2015-06-24 16:01:34
Ocena: 4(glosow:4)-+
Kiedys polskie wedliny byly smakolykami w Szwecji, obecnie znikaja ze sklepow. Byly coraz drozsze i gorsze. Niebawem sami je bedziecie jedli. KASA ZA WSZELKA CENE.

barbarella123
2015-06-24 14:24:52
Ocena: -5(glosow:7)-+
komentarz usunięty przez moderatora

nissin
2015-06-24 15:53:57
Ocena: 1(glosow:1)-+
Ani wschodnie...

przycinator
2015-06-24 19:49:38
Ocena: 1(glosow:3)-+
jakby na zachodzie był lepszy drób...

Impurio
2015-06-25 01:52:35
Ocena: 0(glosow:0)-+
Czy oni mówią po polsku ?

deathmind
2015-06-24 13:55:52
Ocena: 4(glosow:12)-+
Autor to na serio? Widzę, że chociaż użytkownik wiochy to pojęcie o żywcu ma takie jak przeciętny mieszczuch, czyli żadne. Raka czy choćby syfów na ciele i innych nieprzyjemności to możesz potencjalnie dorobić się przez to, że żresz brojlera, który po 1,5 miesiąca od wyklucia jest już gotowy do uboju, ponieważ dostaje specjalne hormony i antybiotyki ażeby szybciej rosnąć i nie chorować. Powyżej to po prostu wstrzykiwanie wody, co podnosi masę mięsa, ale wartości odżywczych pozostaje bez zmian.

grog
2015-06-24 13:25:10
Ocena: 6(glosow:6)-+
To dlatego na rosol ida dwa litry wody i dwa kilo ptaka a zostaja trzy litry rosolu i pol kilo miesa

megasam1
2015-06-24 13:08:30
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez moderatora

antony
2015-06-24 13:07:29
Ocena: -2(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez moderatora

megasam1
2015-06-24 13:10:03
Ocena: 1(glosow:1)-+
po 3/4 tygodniach do bicia kolego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jakie 6 miesięcy???.

geniuszczura
2015-06-24 13:13:05
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

ElComendante88
2015-06-24 12:58:48
Ocena: 0(glosow:0)-+
Ludzie sami są sobie winni. Chcą, żeby żywność pięknie wyglądała, nie było żadnego robaczka, długo się przechowywała i była tania. Niestety tak się nie da.

wnorekkk
2015-06-24 12:51:00
Ocena: 4(glosow:4)-+
Nie kupuje sie kuraka w marketach.. :] kazde miasto ma zieleniaki

geniuszczura
2015-06-24 10:37:35
Ocena: -2(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

geniuszczura
2015-06-24 13:16:47
Ocena: -1(glosow:1)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

stich
2015-06-24 13:44:53
Ocena: 0(glosow:2)-+
Nie no :D dawno nie widziałem, żeby ktoś granicami podpierał wrzuty na innych xD

szczupolot
2015-06-24 16:09:11
Ocena: -1(glosow:1)-+
peklosolą to sobie mózg nafaszeruj a morze zrozumiesz co za bzdury wypisujesz smakoszu.

kaziuki
2015-06-23 14:23:15
Ocena: 2(glosow:6)-+
tyle tylko,ze to woda,a zabieg ten nazywa sie nastrzykiwanie

Rapunzel
2015-06-23 12:25:51
Ocena: 14(glosow:30)-+
jak ktoś pisze "dla czego" to już wiem co ma do powiedzenia...

bajubaju
2015-06-23 10:42:26
Ocena: 0(glosow:8)-+
No popatrz ty się. Tysiące naukowcków na całym świecie spędziło late próbując ustalic co powoduje raka a tu geniusz rozwiązał problem jednym postem. Polak potrafi. Gratulacje geniuszu! Pewnie byś dostał Nobla, ale system ci nie pozwoli.

grigore
2015-06-24 10:27:23
Ocena: 0(glosow:8)-+
No nie taki geniusz bo naukowcy juz dawno ustalili ze jedzenie miesa jest jednym z czynnikow sprzyjajacych rakowi. Nawet nie musi byc niczym faszerowane, zwykle mieso wystarczy byle w odpowiedniej ilosci.

erhaminus
2015-06-24 12:43:20
Ocena: 0(glosow:2)-+
Skoro naukowcy dawno ustalili... podaj źródła (bibliografię, nie artykuły na onecie). Chętnie poczytam.

ElComendante88
2015-06-24 13:04:33
Ocena: 0(glosow:0)-+
Nie przesadzał bym z tymi badaniami, artykułami itp. Większość badań jest przez kogoś sponsorowana. Na ogół przez tych, którym zależy na konkretnym rezultacie. Przez ostatnie lata wmawiano nam jaka to margaryna jest zdrowa a teraz nagle okazuje się, że w USA jej nie chcą. Patrzmy na te badania z nieufnością. Zawsze znajdzie się jakaś korporacja, która dobrze posmaruje by było po jej myśli.

geniuszczura
2015-06-24 14:36:43
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

nissin
2015-06-24 15:10:37
Ocena: -1(glosow:3)-+
@grigore - to "filozof wiejski".

lslodko
2015-06-23 09:06:11
Ocena: 0(glosow:0)-+
Ja tam jade do "mojego" gospodarza, pokazuje palcem na kure na trawie i mowie "o ta wezme". kura jest lapana, leb cyk i nie ma, piorka sie oskubie, wypatroszy i jest. A nie jakies g..... z supermarketu.

BOBY102
2015-06-23 09:01:51
Ocena: 2(glosow:2)-+
Dlatego - staram się nabywać SPRAWDZONE WYROBY OD LOKALNYCH POLSKICH ROLNIKÓW

kurnachatawiocha
2015-06-24 11:47:48
Ocena: 1(glosow:1)-+
Oczywiście ci lokalni rolnicy hodują kurczaki na dżdżownicach i pokrzywach...

ElComendante88
2015-06-24 12:56:52
Ocena: 0(glosow:0)-+
Nie. Tylko prawdopodobieństwo dodawania przez nich jakiegoś paskudztwa jest wiele mniejsze. To samo tyczy się polskich warzyw. Te z małych gospodarstw powinny być sporo zdrowsze. I nie wynika to z tego, że polski rolnik chce być taki eko. Jego po prostu nie stać na to, żeby walić jak głupi nawozy i środki ochrony roślin.

kawusia facebook hopaj

Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.


.: Kontakt z nami :.

.: Regulamin strony :.

FIREFOX:0