Bo karmią nas takim gó*nem. Co ich obchodzi zdrowie człowieka ważniejsza jest kasa
Ukryj komentarze(44)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
Rapunzel
2015-06-23 12:25:51
Ocena: 14(glosow:30)-+
jak ktoś pisze "dla czego" to już wiem co ma do powiedzenia...
Zubkownik
2015-06-25 09:02:55
Ocena: 0(glosow:2)-+
gdyby ludzi było by stać kupowali by z wiejskiego chowu itp itd ale zwłaszcza w Polsce są tak bidni że kupuje się jak najtańsze żarcie.Producent zaś żeby być konkurencyjny obniża ceny a nie jest przecież instytucją charytatywną - dlatego rozkwit takich wynalazków.
MAREKBARBUS
2015-06-25 00:47:05
Ocena: 1(glosow:1)-+
AKADEMIA PANA KLEKSA,A KIEDYS TO BYLA BASN KTORA STALA SIE FAKTEM,TAM BYLA POMPOWANA KACZKA
zonkumariano
2015-06-25 00:23:21
Ocena: 3(glosow:5)-+
komentarz usunięty przez moderatora
geniuszczura
2015-06-24 16:47:57
Ocena: -3(glosow:3)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
geniuszczura
2015-06-24 17:44:30
Ocena: -4(glosow:4)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
mirga
2015-06-24 16:14:07
Ocena: -4(glosow:4)-+
"Dla czego"? A no "dla tego" że Ty mając jakąkolwiek formę, też byś ciął po kosztach i kombinował na prawo i lewo. Po mojemu to jet po prostu woda, widziałem wcześniej takie rzeczy w TV. No ale TV kłamie, więc może masz rację i jakiś szajs wstzykują, a później takie matołki jak Ty dostają od takiego kuraka raka
caleanka
2015-06-24 14:28:22
Ocena: 2(glosow:6)-+
"kasa" to mysl przewodnia polskich producentow, na moralnosci i etyce, jeszcze nikt w Polsce nie zarobil...
nissin
2015-06-24 16:01:34
Ocena: 4(glosow:4)-+
Kiedys polskie wedliny byly smakolykami w Szwecji, obecnie znikaja ze sklepow. Byly coraz drozsze i gorsze. Niebawem sami je bedziecie jedli. KASA ZA WSZELKA CENE.
barbarella123
2015-06-24 14:24:52
Ocena: -5(glosow:7)-+
komentarz usunięty przez moderatora
nissin
2015-06-24 15:53:57
Ocena: 1(glosow:1)-+
Ani wschodnie...
przycinator
2015-06-24 19:49:38
Ocena: 1(glosow:3)-+
jakby na zachodzie był lepszy drób...
deathmind
2015-06-24 13:55:52
Ocena: 4(glosow:12)-+
Autor to na serio? Widzę, że chociaż użytkownik wiochy to pojęcie o żywcu ma takie jak przeciętny mieszczuch, czyli żadne. Raka czy choćby syfów na ciele i innych nieprzyjemności to możesz potencjalnie dorobić się przez to, że żresz brojlera, który po 1,5 miesiąca od wyklucia jest już gotowy do uboju, ponieważ dostaje specjalne hormony i antybiotyki ażeby szybciej rosnąć i nie chorować. Powyżej to po prostu wstrzykiwanie wody, co podnosi masę mięsa, ale wartości odżywczych pozostaje bez zmian.
geniuszczura
2015-06-24 13:13:05
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
ElComendante88
2015-06-24 12:58:48
Ocena: 0(glosow:0)-+
Ludzie sami są sobie winni. Chcą, żeby żywność pięknie wyglądała, nie było żadnego robaczka, długo się przechowywała i była tania. Niestety tak się nie da.
geniuszczura
2015-06-24 10:37:35
Ocena: -2(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
geniuszczura
2015-06-24 13:16:47
Ocena: -1(glosow:1)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
szczupolot
2015-06-24 16:09:11
Ocena: -1(glosow:1)-+
peklosolą to sobie mózg nafaszeruj a morze zrozumiesz co za bzdury wypisujesz smakoszu.
ElComendante88
2015-06-24 13:04:33
Ocena: 0(glosow:0)-+
Nie przesadzał bym z tymi badaniami, artykułami itp. Większość badań jest przez kogoś sponsorowana. Na ogół przez tych, którym zależy na konkretnym rezultacie. Przez ostatnie lata wmawiano nam jaka to margaryna jest zdrowa a teraz nagle okazuje się, że w USA jej nie chcą. Patrzmy na te badania z nieufnością. Zawsze znajdzie się jakaś korporacja, która dobrze posmaruje by było po jej myśli.
geniuszczura
2015-06-24 14:36:43
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
nissin
2015-06-24 15:10:37
Ocena: -1(glosow:3)-+
@grigore - to "filozof wiejski".
kurnachatawiocha
2015-06-24 11:47:48
Ocena: 1(glosow:1)-+
Oczywiście ci lokalni rolnicy hodują kurczaki na dżdżownicach i pokrzywach...
ElComendante88
2015-06-24 12:56:52
Ocena: 0(glosow:0)-+
Nie. Tylko prawdopodobieństwo dodawania przez nich jakiegoś paskudztwa jest wiele mniejsze. To samo tyczy się polskich warzyw. Te z małych gospodarstw powinny być sporo zdrowsze. I nie wynika to z tego, że polski rolnik chce być taki eko. Jego po prostu nie stać na to, żeby walić jak głupi nawozy i środki ochrony roślin.
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0