Ukryj komentarze(43)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
Carat
2018-07-30 09:52:44
Ocena: 13(glosow:13)-+
Rybka ta (tak jak i dorsz) do końca sierpnia ma okres ochronny, więc liczyć na świeżą ... ;)
liseklisek6666
2018-08-02 16:20:11
Ocena: 0(glosow:0)-+
Prawie 2kg surówki?
Ja tyle na niedzielny obiad nawet nie robię.
Co do turbota, to przebitka jest 100%, no ale dochodzą koszty przygotowania itp, więc troszkę cena zawyżona, ale nie jakoś przesadnie.
Kobita się żali, a mogła se przecież leszcza zamówić bez surówek, i zapłaciła by 15zł.
psykopunkz69
2018-08-02 10:33:36
Ocena: 0(glosow:0)-+
Właśnie "... i tak zapłacą" więc cena będzie się trzymać, to tyle.
daniel1506
2018-08-01 20:57:46
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez moderatora
koczmen3
2018-08-01 18:58:31
Ocena: 1(glosow:1)-+
Trzy dni temu wrócilem z Łeby. Pogoda piekna. Na 2 tygodnie miałem 13 dni upałów na plaży. Rybkę jadłem. Duża porcja z frytkami za dwadzieściapare złotych. Rybke pani pokazała przed usmażeniem bym zobaczył czy świeża i czy mi odpowiada wielkość. Rachunak na 170 swiadczy o inteligencji pani która zamawiała.
nature_one
2018-07-31 18:09:29
Ocena: -5(glosow:5)-+
Kłamie baba na paragonie widać ze zamawiane dla dwóch osób.Są dwa rodzaje ryb i dwa rodzaje surówek (cena za ryby i surówki są różne)więc na osobe wychodzi po 85 zł a nie 170.
nikto_otkin
2018-08-01 09:42:19
Ocena: 2(glosow:2)-+
Ale tam nie ma wspomniane ile to na osobę wydaje tylko ILE WYNOSIŁ RACHUNEK W SUMIE! Za 170zł to można zjeść kolację w całkiem niezłej restauracji w stolicy z lamką dobrego wina, włączając w to przystawki!!! A nie w jakieś budzie przy molo.
dosiasamosia
2018-07-31 16:24:01
Ocena: 1(glosow:3)-+
Bo trzeba sprawdzać rachunek przed odejściem od kasy,a nie płacić w ciemno, bo za tobą kolejka nogami tupie, ja już się tego "naumiałam". Za drogo nie skorzystam i idziesz do innej knajpy.Niech se sami zeżrą.
szatano999
2018-07-31 16:04:21
Ocena: -5(glosow:5)-+
1,17 kg ryby, 1,78kg surówek to MAŁA PORCJA? TURBOT to ryba bardzo droga w delikatesach świeża ok. 50zł/kg więc niech nie chrzani że będzie mieć w cenie śledzia.
Domingo251
2018-07-31 12:02:13
Ocena: -1(glosow:1)-+
Faflun to po kiego chu.a ty tam jeździsz?
faflun55
2018-07-30 14:49:52
Ocena: -3(glosow:7)-+
z drugiej strony ja im się nie dziwię, sezon nad morzem to max 3 miechy w w ten czas muszą zarobić kasę na pozostałe 9 miesięcy, więc nie ma się co dziwić, że każdy kto może kroi frajera na każdym kroku. Jak jadę do Kołobrzegu to szerokim łukiem omijam fastfoody, smażalnie pizzerie itp. Podstawowe zakupy robię w biedzie, sam sobie szykuję jedzenie i przynajmniej wiem co jem
jakub1975wawa
2018-07-30 11:52:11
Ocena: -1(glosow:1)-+
Nie trzeba bylo placic. Sfrajerowalas się
jakub1975wawa
2018-07-30 11:53:38
Ocena: 5(glosow:11)-+
Jestem za biedny na wczasy nad Bałtykiem dlatego 6 raz w akcje spędzam nad morzem śródziemnym. Obecnie pozdrawiam że słonecznej chorwacji
kornas1988
2018-07-30 14:23:43
Ocena: 3(glosow:3)-+
jakoś kilka lat temu w Jarosławcu o tym nie słyszeli i można było kupić dorsza od rybaków zaraz po tym jak z morza przypłynęli
Liberte
2018-07-31 15:33:37
Ocena: 2(glosow:2)-+
Komercyjny połów dorsza przy użyciu pewnych typów narzędzi połowowych jest reglamentowany i ograniczany czasowo. Dorsza na wędkę można łowić zawsze. To, że kilka lata temu było inaczej nie oznacza, że tak jest obecnie. Świeży dorsz czy turbot w samażalnaich w sezonie jest niedostępny.
Corsair_X
2018-07-31 15:57:11
Ocena: 2(glosow:2)-+
Na tym polega przekręt, podają cenę za 100g, a potem jak klient zamawia jedna porcję, to ładują mu ilość dla konia taniej w zakupie ( 20pln za kilo max ) ryby, do tego ładują panierki 300g i sałatki kilogram za 25pln ( po 2-3 pln za kilo w zakupie? ). Dostajesz ociekający starym, spalonym olejem syf, płacisz jak za zboże, a i tak tego nie zjesz, bo paskudne i porcja dla pięciu, a potem dostajesz rachunek na 200 pln. Jak jest frajer to go doją.
jonc3
2018-07-30 08:09:28
Ocena: -1(glosow:9)-+
TURBOT tyle kosztuje!!!..... I może tyle kosztować. To jest droga ryba za ponad 100 zł za kg zależy skąd biorą. Jeżeli jedzenie jest niesmaczne to się zgłasza w lokalu po spróbowaniu jak restauracja dobra to załatwi sprawę od ręki. To jest przykład Halyny i Janusza nad Bałtykiem a Pjoter dojadł??? :P Dobrze że tuńczyka nie zamówili bo by było że w biedrze w puszce po 4 zł jest :p Po to są karty z cenami - jak nie ma cen to się nie zamawia. Cena podana w karcie to zazwyczaj za 100g korzystają na Januszach i ich nieświadomości. Ale to wina Janusza że jest nieświadomy :p
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0