Ukryj komentarze(4)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
gruzawik
2023-05-29 10:54:15
Ocena: 8(glosow:10)-+
Matka Boczka Cholesterolowa
RonaldB
2023-05-29 06:57:24
Ocena: 1(glosow:7)-+
Z takim mięskiem trzeba delikatnie. Najpierw zaczynamy od patelni i tak podsycamy ogień, aż mięsko zacznie puszczać soki. Gdy się zarumieni, przewracamy na drugą stronę i grzejemy, aż zacznie skwierczeć. Amatorzy czarnej wersji, obrabiają mięsko dłużej.
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0