Ukryj komentarze(1)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Wieśniak
outlaws13
2012-11-17 10:04:24
Ocena: 0(glosow:2)-+
W niej jest masa konserwantów ale jak sam zrobisz wędlinę z dobrego mięsa zachowując proporcje to zasuszona spokojnie przeleży w odpowiednich warunkach rok i będzie jeszcze lepsza. szynka parmeńska marynowana jest na surowo bez obróbki termicznej minimum dwa lata leżakowania a dłużej=drożej.
outlaws13
2012-11-17 10:04:24
Ocena: 0(glosow:2)-+
W niej jest masa konserwantów ale jak sam zrobisz wędlinę z dobrego mięsa zachowując proporcje to zasuszona spokojnie przeleży w odpowiednich warunkach rok i będzie jeszcze lepsza. szynka parmeńska marynowana jest na surowo bez obróbki termicznej minimum dwa lata leżakowania a dłużej=drożej.
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0