lub  Dołącz
Wiocha.pl - Absurdy polskiego Internetu
poczekalnia
Dodano: 24.02.2015, 14:55:58   przez: szymon91tz
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 25  Zgłoś nadużycie
Ukryj komentarze(13)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
 Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
plemiona1234
2015-02-24 18:20:38
Ocena: 1(glosow:1)-+
słynne wędliny z Constaru też "nigdy się nie psuły"

gangnam10
2015-02-24 23:41:49
Ocena: -1(glosow:1)-+
Gdzie tu wiocha? Mrożenie jest najlepszym sposobem przechowywania i najzdrowszym. Jest piekarnia, która wstępnie przygotowuje pieczywo, następnie jest ona zamrażane i jedzie do sklepów. Normalna sprawa.

Yiddish
2015-02-24 21:05:41
Ocena: 0(glosow:2)-+
Widzę, że słyszysz, że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele.

szymi1979
2015-02-24 18:35:50
Ocena: 0(glosow:0)-+
smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mosin86
2015-02-24 15:26:34
Ocena: 7(glosow:9)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

vacarius
2015-02-24 15:10:05
Ocena: 1(glosow:5)-+
Ale przecież zamrożony chleb trzeba odgrzać! On jest prosto z pieca tu nie ma żadnego kłamstwa. Przecież ci nie piszą ze zborze i mąka jest prosto z pola! Na zachodzie to robią jeszcze inaczej. Sprzedają te formy chleba a każdy sobie podgrzewa w domu w piekarniku. I to jest bardzo dobre bo masz ciepły chlebek albo ciepłe bułeczki kiedy tylko chcesz nawet gdy sklepy są zamknięte. I to jest dobre bo nie marnuje się tak szybko. W szewce w dodatniej temperaturze pleśnieją po miesiącu w zamrażalniku pewnie mógłbyś trzymać kilkanaście lat. A potem sobie przypiec i mieć cieplutkie bułeczki prosto.

vacarius
2015-02-24 15:13:24
Ocena: 0(glosow:2)-+
I to nie jest nic nowego. Przeczytaj choćby Biblijną przypowieść o śnie zwiastującym 7 lat urodzaju a potem 7 lat nieurodzaju. Skoro w tamtych czasach można było jeść zboże i mąkę po 7 latach to czemu nie dziś gdy mamy chłodnie których oni nie mieli? A to ze masz mąkę uformowaną w chleb czy bułeczki to nic nie zmienia. To jest nadal mąka. Można to trzymać latami zanim zrobi się z tego ciepły chlebek prosto z pieca.

plemiona1234
2015-02-24 17:15:29
Ocena: 0(glosow:2)-+
vacariu jednak zboże to nie to samo co "ciasto chlebowe" nie myl surowca z produktem wysoko przetworzonym, uzupełnionym polepszaczami, wypełniaczami i innymi dodatkami, zakonserwowanym a następnie głęboko zamrożonym który ma tyle wspólnego z chlebem (tradycyjnym) co parówka z mięsem

plemiona1234
2015-02-24 18:20:38
Ocena: 1(glosow:1)-+
słynne wędliny z Constaru też "nigdy się nie psuły"

Yiddish
2015-02-24 21:07:34
Ocena: -1(glosow:1)-+
odczepcie się od PARÓWEK! Kto nie jada parówek niech pierwszy rzuci kotletem.

plemiona1234
2015-02-25 14:21:30
Ocena: 0(glosow:0)-+
Yiddish jadam ale tylko te które sam zrobię także nie wiem czy to się liczy

szyderca1980
2015-02-24 15:03:45
Ocena: 1(glosow:5)-+
nic cie nie oszukuja poprostu chesz chleb z pieca idz do piekarni gdzie odbywa sie produkcja tradycyjna medoda na tzw lopate i wtedy bedziesz mial chleb prosto z pieca a nie w markecie

dommik78
2015-02-24 14:58:16
Ocena: -2(glosow:4)-+
a ze maka na chleb jest sprzed kilku lat to Ci nie przeszkadza?

evender
2015-02-24 15:49:00
Ocena: 0(glosow:0)-+
Ważne żeby chlebek na soli wypadowej zaczynić
główna
Dodano: 15.07.2018, 02:01:07   przez: vacarius
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 29Skomentuj (38) | Zgłoś nadużycie

kawusia facebook hopaj

Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.


.: Kontakt z nami :.

.: Regulamin strony :.

FIREFOX:0