lub  Dołącz
Wiocha.pl - Absurdy polskiego Internetu
Babcia chemiczka robiła
poczekalnia
Dodano: 28.11.2017, 21:34:36   przez: AB67
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 20  Zgłoś nadużycie
Ukryj komentarze(5)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
 Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Ratto
2017-11-28 22:30:44
Ocena: 4(glosow:4)-+
@Toja1110 a proszę bardzo, do usług. Jeżeli masz jakieś pytania/wątpliwości odnośnie żywności i jej produkcji, zapraszam do mnie. Ten smalczyk moim zdaniem jest klapą marketingową (nazwa i jej sugestie), ale coś co wybitnie bije po oczach, to skład "kiełbasy", to jest po prostu jakieś nieporozumienie. Janusze z tego zakładu nie rozumieją podstawowych trendów żywnościowych i pojęcia jakości. Owszem bez konserwantów (gwarancji bezpieczeństwa biologicznego) produkt nie trafiłby na rynek, ale widać, że "kerownik", który taką etykietę zatwierdził, jest po prostu cymbałem na stan

tommootomo
2017-11-28 22:13:40
Ocena: -2(glosow:2)-+
skład smalcu: [Słonina] [Cebula] [garnek] Słonina pokrojona w drobną kostkę, + cebula, można dodać do smalcu w trakcie wytapiania, w końcu cebule robi się na tłuszczu, można też dodać oddzielnie podsmażoną cebule a smalec jest bogatym źródłem witamin. Dodatków jest mnóstwo. Można dodać NaCl do smaku Pozdrawiam.

Ratto
2017-11-28 21:56:20
Ocena: 3(glosow:3)-+
Jako osoba posiadająca kompetencje, by to ocenić, powiem tak: nie przejmowałbym się tymi E-numerkami, gdyż (sprawdzone po kolei) za nimi stoją m.in proste sole organiczne, nieszkodliwe estry, naturalne polimery, naturalne barwniki z papryki, nawet analog witaminki C, jest w sumie jeden (obowiązkowy) konserwant przeciwdziałający rozwojowi pałeczek śmiertelnego jadu kiełbasianego nazwany nie jako peklosól, ale e250. Co jednak zwróciło moją uwagę, to skład surowcowy, który jest TRAGICZNY i to z tego powodu nie ruszyłbym tego patykiem.

Toja1110
2017-11-28 22:07:42
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez moderatora

Ratto
2017-11-28 22:11:57
Ocena: 1(glosow:1)-+
komentarz usunięty przez użytkownika

Ratto
2017-11-28 22:30:44
Ocena: 4(glosow:4)-+
@Toja1110 a proszę bardzo, do usług. Jeżeli masz jakieś pytania/wątpliwości odnośnie żywności i jej produkcji, zapraszam do mnie. Ten smalczyk moim zdaniem jest klapą marketingową (nazwa i jej sugestie), ale coś co wybitnie bije po oczach, to skład "kiełbasy", to jest po prostu jakieś nieporozumienie. Janusze z tego zakładu nie rozumieją podstawowych trendów żywnościowych i pojęcia jakości. Owszem bez konserwantów (gwarancji bezpieczeństwa biologicznego) produkt nie trafiłby na rynek, ale widać, że "kerownik", który taką etykietę zatwierdził, jest po prostu cymbałem na stan
Co za dużo, to nie zdrowo
główna
Dodano: 02.07.2018, 20:53:50   przez: thomaass
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 377Skomentuj (24) | Zgłoś nadużycie

kawusia facebook hopaj

Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.


.: Kontakt z nami :.

.: Regulamin strony :.

FIREFOX:0