Bo dziś mamy takie czasy "promocji" ,że płacimy więcej za mniej tego co oczekujemy.
Ukryj komentarze(84)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Snajper
noigel
2013-03-18 11:52:26
Ocena: 10(glosow:12)-+
od dziś jem tylko prawy koniec kiełbasy
Andziaa314
2013-03-26 12:44:24
Ocena: -1(glosow:3)-+
Noo to dla tych, którzy mi się dziwią czemu jestem wegetarianką -,- SMACZNEGO ! ;/
kaczucha00
2013-03-20 02:54:58
Ocena: -1(glosow:1)-+
i tak połowa polski będzie opierdalać i w tym ja
MaCiNeK1906
2013-03-20 01:44:10
Ocena: 0(glosow:2)-+
Pewnie jakiś wegetarianin lub wegetarianka dodała tą fotkę. Lepiej zbadaj swoje warzywka ile tam jest chemi. Swoją drogą ciekaw jestem skąd posiadasz takie dane.
frenchman9
2013-03-19 12:52:42
Ocena: 0(glosow:0)-+
A ja tam ją lubię :D
Asmodei
2013-03-18 20:56:05
Ocena: 0(glosow:0)-+
Ludzie mają to co chcą ... po wejściu do unii mieliśmy dalej dobre żarcie ... Ale ludzie zaczęli wybierać tanie badziewie , bo o kilka groszy tańsze . Teraz już normalne wyroby stały się towarami luksusowymi . Ilość ich produkcji drastycznie zmalała , a co za tym idzie cena poszła mocno w górę . Tak będzie ze wszystkim co dobre
h4cker
2013-03-18 21:35:47
Ocena: 2(glosow:2)-+
Pracowałem jakiś czas w masarni jako przedstawiciel handlowy i powiem ci, że te 30zł to płaciłeś za metkę takiej samej szynki czy kiełbasy ale bez metki EKO... podczas pakowania dwie miłe panie wrzucały do dwóch różnych pojemników spakowane wyroby gdzie jedne to były zwykłe a drugie magiczne EKO... Prawdziwe wyroby MIĘSNE to robią jeszcze masarze na wsiach... dziękuje za uwagę!
Alisse2k3
2013-03-18 18:00:53
Ocena: -2(glosow:2)-+
Pracowalam w rzezni jakis czas i nie wiem jak kielbasa bo akurat zajmowalismy sie krowami, ale mielone napewno sie z tego sklada. Jednak mnie to nie rusza, kupuje i mielone i kielbase, cale zycie to jadlam i nie marudzilam to i teraz nie umre - nie oszukujmy sie, scinki sa w sumie dobre ;)
marcin1975rm
2013-03-18 17:26:42
Ocena: 0(glosow:2)-+
Zdecydowana przesada
havran
2013-03-18 17:16:08
Ocena: 3(glosow:3)-+
Ostatnio w pracy robiłem etykiety dla lokalnego przedsiębiorcy, który się trudni produkcją wędlin. Według aktualnych przepisów na każdej etykiecie musi być procentowa zawartość mięsa w wędlinie. W każdej kiełbasie zawartość mięsa nie spadała poniżej 70% więc ta wiocha jest jakaś wyssana z palca. Konserwanty są w każdym produkcie, ale mięsa było o wiele więcej
artarus
2013-03-18 17:08:11
Ocena: -2(glosow:4)-+
mało wody !! kiełbasy nietrwałe zawierające do 70 % wody : szynkowa, wieprzowa i wołowa, śląska, zwyczajna, kminkowa, kiełbasa biała. Kiełbasy półtrwałe zawierające ok. 35 - 50 % wody - delikatesowa, polska, jałowcowa, limanowska,. Kiełbasy trwałe zawierające ok. 25 - 30 % wody - salami, węgierska, kabanos, sucha myśliwska
Ferdynand_1980
2013-03-18 15:10:30
Ocena: -1(glosow:1)-+
Od dawna nie jem kiełbasy ze sklepu, nawet mój pies nie chce tego żreć.
bartleby89
2013-03-18 13:37:21
Ocena: -1(glosow:1)-+
ale smaczne te kostki, oczka, spulchniacze... tylko cos to prawdziwe mieso troche mi nie smakuje
TYGRYS-gej
2013-03-18 12:56:04
Ocena: -2(glosow:6)-+
Jak już pisałem wcześniej, po każdej kiełbasie sranie takie samo!
JackCola
2013-03-18 13:37:59
Ocena: 3(glosow:5)-+
jak już pisałem kiedyś: po takiej kiełbasce, natrafić na chrząstkę, to prawdziwy? niesmak:D
sedziadread
2013-03-18 14:24:57
Ocena: 2(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez moderatora
I-love-rap
2013-03-18 12:50:59
Ocena: -1(glosow:5)-+
NO JAK KUPUJESZ KIEŁBASĘ ZA 6.99 ZA KG TO CZEGO OCZEKUJESZ ?
Migdal1234
2013-03-18 21:19:08
Ocena: 0(glosow:0)-+
powiem tak swinie sa za bezcen ja zabijam z sąsiadem na spułke i niema porównania co do tego gówna pozatym mozna jechać do rzezni i wziasc gotowe miesko bez papraniajhest taniej a w necie wszystkiego sie dowiecie
s0nar
2013-03-18 12:02:09
Ocena: 1(glosow:3)-+
Jaka cena taka kiełbasa. Gdybyś kupował taką z zawartością normalnego mięsa na poziomie 90-95% to byś takich głupot nie pisał. Aha, taka kiełbasa jest droga. No bo za jakość się płaci. Jak kupujesz byle co to się nie dziw, że masz w kiełbasie jakieś ścięgna czy oczy.
wioch_men69
2013-03-18 15:41:07
Ocena: 0(glosow:2)-+
jak się pić za chce to i można przedostatni od prawej zjeść ;P
Dominator223
2013-03-19 13:41:16
Ocena: 1(glosow:1)-+
Z kąt wiesz czy to jest na pewno prawy koniec kiełbasy, a nie lewy ?
michalng
2013-03-18 11:21:25
Ocena: 3(glosow:3)-+
Ta. Tylko ze to jest bzdura ;-) Obecnie do taniej kiełbasy dodaje się głownie proteinę sojową. Jest tania i "pożywana" znacznie tańsza niż wszelkie produkty odzwierzęce (nawet kości czy oczy) ;-) Ciekawe skąd by tyle tych zmielonych oczu wzięli ;-) przecież świnka ma tylko 2 i to niewielkie ;-)
scianerski
2013-03-18 11:08:24
Ocena: 2(glosow:8)-+
kto tam bedzie sie zastanawial z czego jest zrobiona kielbasa jak bedzie lezala na grillu? ahhhh juz nie dlugo podwawelska z grilla mistrzostwo swiata :D
vernalisadonis
2013-03-18 11:01:45
Ocena: -1(glosow:5)-+
Autor obrazka nie zaznaczył jeszcze koniny
TYGRYS-gej
2013-03-18 10:29:01
Ocena: 0(glosow:2)-+
Nie ważne czy 5% czy 90% mięsa. Po jednej i drugiej pierdzi się tak samo!
C2ShadowMan
2013-03-18 10:09:33
Ocena: -1(glosow:1)-+
i 20zł/kg... Drożej niż w Niemczech.
ReniferuCzerwony
2013-03-18 10:04:14
Ocena: 2(glosow:2)-+
Kurde to na co idzie to prawdziwe mięso ? Wszystko to jakieś odpadki zwierzęce to co oni robią z mięsem ? Wyrzucają je czy jak? :O
malgolina
2013-03-18 11:21:35
Ocena: -1(glosow:3)-+
Nie wyrzucają, tylko ze 130kg świniaka robią 300 kg wyrobów. Mniej starczy na więcej. Swoją drogą przypomnę słowa, które są chyba znane większości: Gdyby ktoś wiedział z czego i jak się robi kiełbasę w rzeźni, już nigdy by nie wziął jej do ust.
Zobacz jak zareagowali kierowcy. Wielka klasa!
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0