Ukryj komentarze(63)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
b483
2014-03-12 19:01:00
Ocena: 41(glosow:55)-+
wszyscy jedzą, tylko w internetach takie mądrale..
GMOzabija
2014-03-22 21:28:04
Ocena: 0(glosow:0)-+
nie ma dobrych producentow wszyscy stosuja wypelniacze sojowe toksyczny glutaminian i toksyczne azotany w uni ten sam syf jedyne organiczne parowki jadlem w stanach robi je firma applegate farms faktycznie 100 proc miesa plus natralne przyprawy
olga09
2014-03-16 16:33:19
Ocena: -1(glosow:1)-+
ogarnijcie sie,Sokołów ma naprawde świetne produkty.W parówkach z szynki jest 93% miesa i do tego sa przepyszne!Tatar też niczego sobie,a to ze ten wielki geniusz postanowil go usmazyc to inna sprawa.Danie tetarskie jest z przyprawami a zwykłe mieso nie.Wędliny z Sokołowa jako nie liczne (wiadomo nie wszystkie) maja duzo % miesa.
login987654
2014-03-14 09:09:06
Ocena: 4(glosow:6)-+
Parówki sokołowskie oraz berlinki to jedyne parówki które da się zjeść, reszta to szajs a o nich nie mówicie.
Jeśli chcecie chemii, to proszę bardzo McDonalds - weźmiesz hamburgera to on nawet miesiąc poleży i nie zapleśnieje - tam jest chemia.
Mało tego np. sami udowodnili w sądzie, że w fishburgerze nie ma ryby, więc co jest?
degenerat9
2014-03-13 20:01:00
Ocena: 0(glosow:0)-+
mam musztardę
Dawid522472
2014-03-13 16:40:19
Ocena: 1(glosow:9)-+
No tak nie warto tego jeść bo jakiś niedouczony typ zrobił jakiś idiotyczny test po zobaczeniu którego mogę jasno i wyraźnie stwierdzić że jest kretynem :)
martinoxxl
2014-03-14 01:46:46
Ocena: 0(glosow:2)-+
Sam jesteś kretynem. Smacznego
srakadupaka
2014-03-14 14:37:00
Ocena: 0(glosow:0)-+
znajoma pracowała w tej firmie i gdy przyjeżdżało mięso na zwrot (w tym przypadku kabanosy) to odcinali ogonki i wrzucali do maszyny, produkując z tego metkę łososiową... i mało płacili, wyzyskując pracowników
foytaz
2014-03-12 21:11:41
Ocena: 4(glosow:8)-+
Parówki to mały pikuś przy czymś co nazywa się 'rewitalizacją tusz' wołowych i wieprzowych na potrzeby hipermarketów. Mam kolegę, który się w to bawi sprzedając za ciężkie pieniądze technologie i usługi. Nie macie pojęcia co wpie*dalacie:). Mięso tylko od sprawdzonych i zaufanych rzeźników, żadnych k*rwa sieci.
niedowiarekmarek
2014-03-12 20:45:06
Ocena: 1(glosow:1)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
lorak63
2014-03-12 19:33:22
Ocena: 8(glosow:12)-+
Się wam w głowach popierdoliło od tego vlogera, gdyby nie chemia byś musiał pić mleko już w sklepie żeby nie skisło, jak wpierdalacie inne rzeczy z chemią i nawet tego nie wiecie to się nic nie dzieje, użyjcie mózgu a może zrozumiecie że nawet jak solicie sobie fryty i "faszerujecie je chemią"
szczeraszczena
2014-03-12 21:35:58
Ocena: 0(glosow:2)-+
komentarz usunięty przez moderatora
bezpieczna123
2014-03-13 18:17:16
Ocena: 1(glosow:1)-+
tyton tez stworzyla natura, na zdrowie palenie:) nazwa "light" nie ma nic wspolnego ze zdrowym jedzeniem, wrecz przeciwnie.
Lutobor
2014-03-12 18:36:46
Ocena: 1(glosow:1)-+
Bo lepiej zjeść Parówki z biedronki za 7 zł/kg niż parówki z indyka sokołowa za 22 zł/kg? Szczerze nie rozumiem nagonki na sokołowa... 100% paczkowanego mięsa zachowuje się jak ich tatar. Możesz być pewien, że mięso będzie szare po usmażeniu tylko jeśli kupisz je mielone na miejscu. Każde mięso mielone/tatar/itp jakie kupowałem w paczce po usmażeniu było różowe. Gdyby niczego nie dodawano do tego mięsa ( a myślę, że nie jest to bardziej trujące niż jedzenie margaryny typu Delma czy Rama ) to by takie mięso zepsuło się po 3-4 dniach, mimo iż jest w paczce.
Suuzi
2014-03-12 18:30:37
Ocena: 0(glosow:6)-+
Wiadomo, najlepsze z własnego wyrobu bo wiemy co jemy, ale czasy się zmieniły i rzadko kto robi teraz swoje. Dlatego już nie ważne czy to Sokołów czy inna firma, ale zawsze trzeba patrzec na skład i zobaczyc ile jest % mięsa albo z ilu kg mięsa zrobiono wędlinę, kiełbaskę itd. Tak samo z innego rodzaju produktami spożywczymi.
komixxer.z.cs
2014-03-12 18:25:01
Ocena: 0(glosow:0)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
pajakpajak
2014-03-12 18:17:38
Ocena: 4(glosow:16)-+
komentarz usunięty przez moderatora
jurek1102
2014-03-12 20:12:34
Ocena: -1(glosow:3)-+
My pajac to nic ale najgorsze że dzieci parówki lubią...
bezpieczna123
2014-03-13 18:20:33
Ocena: 0(glosow:0)-+
nie tyle dzieci lubia, co wiekszosc rodzicow uwaza ze parowki to jedzenie typowo dla dzieci- to juz w ogole jakas zagadka bo w sumie nie wiadomo skad taka opinia o parowkach sie wziela.
bezpieczna123
2014-03-13 18:31:07
Ocena: 0(glosow:0)-+
do chleba to sie taki koktajl sypie ze cud ze na make jeszcze jest miejsce hehe owoce i warzywa to jeszcze sie obleci bo mozna kupic organiczne, niestety w miesie nie ma takiego wyboru. z tymi bananami to prawda, ja kupuje organiczne i sa o wiele lepsze, to samo jest z jablkami, duzo slodsze bez wosku, najbardziej sie czuje roznice na truskawkach i pomidorach.
bezpieczna123
2014-03-13 18:22:53
Ocena: 0(glosow:0)-+
asiek parowki nie maja wcale najmniej chemii, chyba najmniej miesa chcialas powiedziec.
czarny_gawron
2014-03-12 18:00:50
Ocena: 0(glosow:0)-+
Z uwagi na pewnego pogromcę, odpuściłem sponsorowania Sądołowa;) A szkoda bo tak lubiłem takie małe białe kiełbaski...
Mistique41
2014-03-10 20:17:50
Ocena: 2(glosow:4)-+
ja jem :D a co autor spożywa ? wodę i liście dębu ?
szczeraszczena
2014-03-12 21:39:42
Ocena: -1(glosow:1)-+
komentarz usunięty przez moderatora
antyciapaty
2014-03-10 11:28:45
Ocena: 2(glosow:4)-+
komentarz usunięty przez użytkownika
plemiona1234
2014-03-10 13:55:20
Ocena: 2(glosow:2)-+
rozczaruje Cię , masz pewność jak zrobisz sam od początku do końca
Absurdy polecane przez Wiocha.pl
Kierowca ciężarówki dowiaduje się o tajemniczym pasażerze na gapę.
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0