Ukryj komentarze(8)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Łowca
czestek1
2024-06-24 11:14:49
Ocena: 4(glosow:4)-+
Były takie lizaki na papierowym patyczku, prostokątne Hit, ale one gębę zaklejaly. Przez 20 minut było cicho pod trzepakiem za gówniaka.
StaHoo_1001
2024-06-23 17:14:22
Ocena: 1(glosow:1)-+
Takiej już nie kupisz... Wszystkie jakie miałem okazję ostatnio próbować się kruszą, jeśli jednak się mylę, mocno przepraszam i kieruję pytanie - jaka marka?
abababa2
2024-06-26 12:18:29
Ocena: 1(glosow:1)-+
Im starsza krówka, tym bardziej cukier w niej się krystalizuje, a ona sama zaczyna się kruszyć - nie zależy to od marki, po prostu miałeś pecha i trafiłeś na stare partie. Btw. krówki/mordoklejki można dosyć prosto zrobić. W internetach dosyć dobre przepisy są na "Ania Gotuje" albo "Olga Smile".
StaHoo_1001
2024-07-04 19:17:52
Ocena: 0(glosow:0)-+
Podziękował serdecznie, idę szukać w internety, bo starego dziadostwa, to ja jeść nie chcę. Pamiętam za dzieciaka, były zwykłe krówki ale było też coś większego, ogólnie taki cukierek/baton, jak zwał, tak zwał, co ważne to to, że był około 3-4 razy większy od krówki a cholerstwo było tak zacnie twarde i się ciągnęło po przegryzieniu 'skórki', że jak gębę skleiło to ciężko było otworzyć z powrotem... Nie pamiętam już nazwy niestety.
Koleś na Brudstocku tarza się w śmieciach, na które wszyscy leją.
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0