Oj tak. Kebsik z kapustą kiszoną i jeszcze ''duch puszczy'', do popicia!
Ukryj komentarze(4)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
![Sitename -](https://cdn.wiocha.pl/av/1/7/1728249.jpg)
Łowca
yamcito
2025-02-06 08:48:53
Ocena: 1(glosow:1)-+
Polacy tatarskiego pochodzenia na tych terenach żyją od kilkuset lat – a dokładniej – od XVII wieku, gdy Tatarzy otrzymali ziemie od króla Jana III Sobieskiego. Wśród nich były wsie Bochoniki i Kruszyniany, położone na wschodnich krańcach województwa Podlaskiego. Koczujący tryb życia ukształtował ich kuchnię, bogatą przede wszystkim w mięsa – kiedyś koniny, później, w miarę osiedlania się Tatarów, zastąpionej baraniną, wołowiną, jagnięciną czy gęsiną.
yamcito
2025-02-06 08:48:53
Ocena: 1(glosow:1)-+
Polacy tatarskiego pochodzenia na tych terenach żyją od kilkuset lat – a dokładniej – od XVII wieku, gdy Tatarzy otrzymali ziemie od króla Jana III Sobieskiego. Wśród nich były wsie Bochoniki i Kruszyniany, położone na wschodnich krańcach województwa Podlaskiego. Koczujący tryb życia ukształtował ich kuchnię, bogatą przede wszystkim w mięsa – kiedyś koniny, później, w miarę osiedlania się Tatarów, zastąpionej baraniną, wołowiną, jagnięciną czy gęsiną.
główna
![hopaj](https://cdn.wiocha.pl/img/logosy/hopaj_logo.png)
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.