Ukryj komentarze(15)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Czysta Moc
JackCola
2013-04-29 13:51:34
Ocena: 3(glosow:3)-+
musiało być ci ciężko, ważne że, przeżyłeś, że jakoś dałeś rade. tylko po co pozdrawiać kucharzy? nie wydaje mi się, żeby mieli coś wspólnego z jakością jedzenia, czy może chodzi ci o ilość? ;P
Didox
2013-04-29 14:06:59
Ocena: -1(glosow:1)-+
Ja byłem parę dni na oddziale dermatologi w Zabrzu. Jeden z dni - Na śniadanie była kromka chleba i ćwiartka pomidora - niestety trafił się mi spleśniały więc tylko chleb został, wszystko w jednorazowych kompletach które były potem zbierane, nie wyrzucane (!). A wszystko dowozili z Oświęcimia, w dwie strony 120 km, pewnie więcej na benzynę szło niż na żarcie. Na szczęście dziewczyna przynosiła prowiant bo szpitalne rzadko jadłem ze strachu...
Didox
2013-04-29 14:09:07
Ocena: 1(glosow:1)-+
A co do "kucharzy" w większości polskich szpitali NIE MA już przyszpitalnych PRALNI czy KUCHNI, wszystko robią zewnętrzne firmy tnąc po kosztach byle zarobić... A sytuacja jest taka,a nie inna bo szpitale nie mają pieniędzy na utrzymanie w/w punktów w szpitalu.
malgolina
2013-04-29 14:25:03
Ocena: 0(glosow:2)-+
A dlaczego tak jest? Skoro szpital to nie tylko łóżka i lekarstwa, dlaczego państwo przestało opłacać całą działalność nie związaną z leczeniem? Kuchnia, pralnia, sprzątanie, artykuły papiernicze, urządzenia do wyposażenia biur potrzebnych do funkcjonowania szpitala to pikuś? W szkołach jest tak samo, rodzice składają się na papier toaletowy, papier ksero czy inne pierdoły.
acer326
2013-04-29 13:48:55
Ocena: 0(glosow:4)-+
Bo ci "boscy kucharze" mają układ z NFZ w sprawie zmniejszenia ilości starszych i schorowanych osób.Zajmują tak cenne miejsca i na dodatek biorą emerytury i renty,dlatego państwo tonie w długach
przesmieszne
2013-04-29 14:37:55
Ocena: 0(glosow:0)-+
16 zeta to nocleg za frico
JackCola
2013-04-29 13:36:16
Ocena: -3(glosow:3)-+
ostatnio przebywałem w jednym z krakowskich szpitali, stołowałem się jakieś 3,5 dnia, nie takie straszne to jedzenie jak mogłoby się wydawać;)
JackCola
2013-04-29 13:51:34
Ocena: 3(glosow:3)-+
musiało być ci ciężko, ważne że, przeżyłeś, że jakoś dałeś rade. tylko po co pozdrawiać kucharzy? nie wydaje mi się, żeby mieli coś wspólnego z jakością jedzenia, czy może chodzi ci o ilość? ;P
Czyli „Włączę awaryjne i pójdę po gofra”.
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0