lub  Dołącz
Wiocha.pl - Absurdy polskiego Internetu
poczekalnia
Dodano: 24.02.2018, 23:35:20   przez: gzygzol
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 4  Zgłoś nadużycie
Ukryj komentarze(9)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
 Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Asp_Kulson
2018-02-25 08:53:30
Ocena: 2(glosow:2)-+
Nieprawidłowo, przy temperaturze jaka podajesz a wyczytałeś to na stronie poświęconej produkcji alkoholu, ten proces może trwać tygodniami, dwa ostojniki w zupełność wystarczą a przewód wychodzący z tego cuda powinien być w poziomie do ostojników, a tak jak jest tutaj potrzeba o wiele większej temperatury, poza tym normalni ludzie gotują zacier i jego produkty 2-3 krotnie nie robiąc cyrku z ciągłym mierzeniem temp.

Cyber69
2018-02-26 07:21:18
Ocena: 0(glosow:0)-+
Rozumiem ze mamy tu wypowiedzi inżynierów prof. i dr., absolwentów chemii klinicznej ;)

madrypo
2018-02-25 20:14:33
Ocena: 0(glosow:0)-+
Tam są plastikowo gumowe wężyki?

roosiak
2018-02-25 10:20:39
Ocena: 0(glosow:0)-+
Odstojniki to porażka przy prowadzeniu prawidłowego procesy

nissin
2018-02-25 09:05:00
Ocena: 1(glosow:1)-+
"Pierwsze w kraju muzeum bimbrownictwa ruszyło dziś w białostockim Muzeum Wsi. Na otwarciu pojawiło się tysiące ludzi. Każdy chciał zobaczyć oryginalny sprzęt i. ... Otwarcie ekspozycji bimbrownictwa było połączone z festynem "Smaki Podlasia". Każdy mógł spróbować regionalnych przysmaków, posłuchać ludowej ..." - poranny.pl

irek72-72
2018-02-25 05:44:59
Ocena: 2(glosow:2)-+
Aparatura jest prawidłowo podłączona. Butla i 3 odstojniki na fuzzle, chłodnica. Brak tylko kontroli temperatury nastawu, a ta powinna być 78,3. Pojemniki na alko nie powinny być plastikowe. Poza tym ok.

Asp_Kulson
2018-02-25 08:53:30
Ocena: 2(glosow:2)-+
Nieprawidłowo, przy temperaturze jaka podajesz a wyczytałeś to na stronie poświęconej produkcji alkoholu, ten proces może trwać tygodniami, dwa ostojniki w zupełność wystarczą a przewód wychodzący z tego cuda powinien być w poziomie do ostojników, a tak jak jest tutaj potrzeba o wiele większej temperatury, poza tym normalni ludzie gotują zacier i jego produkty 2-3 krotnie nie robiąc cyrku z ciągłym mierzeniem temp.

mystycpizza
2018-02-25 11:31:50
Ocena: 0(glosow:0)-+
ASP.kulson jeżeli robisz zwykłego śmierdziela 1410 masowo tylko dla zarobku to mozna robić tak jak piszesz. Jak robisz dla siebie po to żeby pić coś znacznie lepszego niż alk ze sklepu to bawisz się w mierzenie temperatury bo to ma znaczenie. Byś mojego wyrobu poznakowal to byś stwierdził ,że każda nawet najlepsza łycha ze sklepu to sik.

Asp_Kulson
2018-02-25 17:13:37
Ocena: 0(glosow:0)-+
Jakiego śmierdziela, nie poznałbyś która ze sklepu która swoja, drożdże wiadomo gorzelnicze, nieraz do 3-4 gotowania dodawałem np cytryny, ale zawiesiłem działalność po małym wypadku ciśnieniowym. Wciąż znam osoby co robią z drożdży piekarskich, masakra, takiego śmierdziucha to max mogę wypić jeden kieliszek, przy wąchaniu drugiego pierwszy wraca....

mariuszpietk
2018-02-25 01:36:11
Ocena: 2(glosow:2)-+
ale syf
główna
Dodano: 17.07.2018, 17:59:52   przez: Stefaanek76
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 58Skomentuj (20) | Zgłoś nadużycie

kawusia facebook hopaj

Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.


.: Kontakt z nami :.

.: Regulamin strony :.

FIREFOX:0